VVS-entreprenør for deres behov

Vi i MB VVS AS er opptatt av å levere god kvalitet til riktig pris og forventning. Vi har god kompetanse på totalunderentrepriser hvor vi har godt samarbeid med dyktige rådgivere. Vi har et bredt kompetanseområde og utfører arbeid i alt fra leilighetsbygg til større næringsbygg. For mer informasjon, ta kontakt.

Ikon - sprinkelannlegg

Beskytte deres bygg

Beskytt deres bygg mot brannfare med våre skreddersydde løsninger innen sprinkleranlegg. Vi er sertifisert i henhold til FG-900 – et krav for installasjon og vedlikehold av automatiske slokkesystemer som sprinkleranlegg. 

Les mer
Ikon - varmepumpe

Varme- og kjøleanlegg

Hold lokalene dine komfortable året rundt med våre varme- og kjøleanlegg. Fra befaring og installasjon til vedlikehold og reparasjon, vi jobber tett med deg for å finne den beste løsningen som passer dine behov og ditt budsjett.

Les mer
Ikon - vanndråper

Sanitæranlegg

Et velfungerende sanitæranlegg er avgjørende for helsen og komforten i enhver bygning. Hos MB VVS AS tilbyr vi toppmoderne sanitærløsninger som sikrer at vann- og avløpssystemene dine fungerer optimalt.

Les mer
Ikon - kran

Utvendig VA (vann- og avløpssystemer)

Planlegging, installasjon og vedlikehold av vann- og avløpssystemer er en viktig del av enhver bygning eller anlegg. Vi tilbyr tjenester for utvendig VA, og sikrer at systemene er pålitelige, holdbare og i samsvar med gjeldende forskrifter.

Les mer

Har din bedrift behov for rørlegger?

Ikke nøl med å ta kontakt, vi er her for å bistå din bedrift med alle typer rørleggerbehov.

Kontakt oss