Din pålitelige rørleggerpartner i Oslo

Vi er her for å hjelpe deg med alle dine rørleggerbehov

Kontakt oss

Hvem er vi?

MB VVS AS ble grunnlagt i august 2022 med en visjon om å bli en komplett partner innen rørleggerbransjen. Vi har et team av svært dyktige og høyt kvalifiserte medarbeidere som gjør det mulig for oss å planlegge og utføre prosjekter på en kostnadseffektiv måte for våre kunder. 

Grunnlaget for suksess

I MB VVS AS er vi drevet av verdier som fokuserer på kvalitet, kundetilfredshet, yrkesstolthet og effektivitet, og vi tar hensyn til helse, miljø og sikkerhet i alt vi gjør. Disse verdiene er grunnlaget for vår virksomhet og hjelper oss med å sikre at vi alltid leverer det beste til våre kunder.

Våre sertifiseringer og kvalifikasjoner

I MB VVS AS er vi stolte av våre omfattende sertifiseringer og kvalifikasjoner. Vi har oppnådd følgende anerkjennelser som bevis på vår kompetanse og dedikasjon til kvalitet.

Mesterbrev:

Dette er den høyeste utdannelsen i håndverksfag i Norge, og det er et bevis på at vi har den nødvendige kompetansen til å levere arbeid av høy kvalitet.

FG-900 Slukkeinstallasjoner:

Denne sertifiseringen betyr at vi er kvalifiserte til å installere og vedlikeholde slukkeanlegg, noe som er avgjørende for å beskytte eiendommer mot brannfare.

ADK-1:

ADK-1-sertifiseringen viser at vi har den nødvendige kompetansen til å arbeide med utvendige vann- og avløpsanlegg.

StartBANK:

Som en del av StartBANK er vi prekvalifisert for offentlige og private innkjøpere, noe som betyr at vi oppfyller strenge krav til kvalitet, pålitelighet og profesjonalitet.

Sentral godkjenning:

Dette er en nasjonal ordning for godkjenning av foretak i byggenæringen. Det viser at vi oppfyller kravene i plan- og bygningsloven om seriøsitet, kompetanse og kapasitet.

Ønsker du å prate med oss?

Ta kontakt med oss for å diskutere ditt neste prosjekt. Vi hjelper deg gjerne så tidlig som mulig i prosessen, og er med deg hele veien til mål.

Kontakt oss